Universal Nutrition® Storm All In One Kreatinas 750g.

70.00

Produkto kodas: Add269

Universal Nutrition  „Storm®” – tai moksliškai sukurta ląstelių apimtį didinanti formulė, kuri padės jums priaugti kokybiško dydžio. Storm® naudoja unikalią pristatymo technologiją, vadinamą iNOXsulin-7™, kuri pagreitina įsisavinimą be jokio nepageidaujamo gliukozės suvartojimo. Dėl „Storm®” gliukozės prisotintos formulės tampa praeitimi.

Apžvalga:

  • 4 kreatino rūšys,
  • Magnio kreatino chelatas
  • Di-kreatino malatas
  • Tri-kreatino malatas
  • Kreatino monohidratas

 

Pakuotės dydis: 750-836g Porcijų per pakuotę: 80 porcijų Porcijos dydis: ~10g

 

Turi puikią pasisavinimo sistemą:

„Storm” naudoja unikalią pasisavinimo technologiją, vadinamą iNOXsulin-7, kuri pagreitina įsisavinimą be jokio nepageidaujamo gliukozės suvartojimo. iNOXsulin-7 naudoja laiku išsiskiriančius azoto oksido stimuliatorius ir insulino stiprintuvus, kad efektyviai perneštų kreatiną į raumenų audinį per „galimybių langą”, kuris yra prieš pat treniruotę ir iš karto po jos. Taip pat galite tikėtis neįtikėtinos pompos iš NO stiprinančio komplekso, kuris padės padidinti jūsų energijos lygį sporto salėje.

Maistingumo informacija vienoje porcijoje / Dienos vertė:

Kalorijos 0

Angliavandeniai 1g 0%

Cukrus 0g

Magnis 5mg 2%

Hipervol kompleksas: 5000mg

Trikreatino matrica (TCM) (kreatino gliukonatas, kreatino AKG, kreatino piruvatas)

Dikreatino malatas

Kreatino monohidratas

Magnio kreatino chelatas

iNOXsulin-7: 3750 mg

L-taurinas

Bevandenis betainas

Citrulino malatas

Argininas AKG

Glikociaminas

L-ALA

4-hidroksiizoleucinas (20 %)

 

Rekomenduojamas vartojimas:

Naudokite kaip apimties didinimo papildą, kad pasiektumėte norimą ląstelių apimties didinimo poveikį. Sumaišykite 10 uncijų šalto vandens su 1 matavimo šlakeliu. Kad pasiektumėte geriausių rezultatų, vieną porciją išgerkite likus 30 minučių iki treniruotės, o kitą – per 30 minučių po treniruotės.

  Įspėjimai: Šis produktas nėra skirtas jaunesniems nei 18 metų asmenims. Prieš pradėdami vartoti šį produktą, pasitarkite su gydytoju, ypač, jei vartojate bet kokį receptinį vaistą, nereceptinius vaistus ar papildus. Saugoti nuo vaikų. Neviršykite rekomenduojamos dozės.

Skonis

,